Skip to content

Covor Gaming Dreptunghiular și Mare – Playseat Floor Mat XL – PRO

Maximizează protecția și stilul spațiului tău de gaming cu covorul Playseat Floor Mat XL (vezi în ITGalaxy). Designul său mare și dreptunghiular este ideal pentru a susține orice tip de scaun de gaming, oferind o suprafață stabilă și elegantă.

Caracteristici covor gaming Playseat XL:

• Marcă: Playseat®
• Model: Floor Mat XL
• Tip: Covor de gaming
• Formă: Dreptunghiular
• Compatibilitate: Universal

• Material parte superioară: Textil durabil
• Material parte inferioară: Antiderapant
• Dimensiuni: 156,5×68 cm
• Grosime: 4 mm
• Culoare: Negru (logo brodat)

Detalii și Valoarea Covorului de gaming XL Playseat

Playseat Floor Mat XL, cu dimensiunile sale generoase de 156,5×68 cm, este o alegere excelentă pentru protejarea podelei în timpul sesiunilor intense de gaming. Fabricat din material textil de înaltă calitate și dotat cu o bază antiderapantă, acest covor asigură o suprafață stabilă și confortabilă. Este ideal pentru utilizare cu diverse tipuri de scaune de gaming, cockpits sau stand-uri, adăugând eleganță și profesionalism spațiului tău de joc.

Cumpără în ofertă covor gaming XL Playseat:


Universalitate și Protecție: Covorul Playseat XL

Playseat Floor Mat XL este proiectat pentru a se potrivi oricărui spațiu de gaming, oferind protecție de încredere și un aspect curat profesional. Acesta susține eficient cockpits, stand-uri și scaune de gaming obișnuite, protejând pardoseala și asigurând o stabilitate excelentă în timpul sesiunilor de joc.

Dacă preferi o variantă mai compactă, Playseat oferă și modelul clasic de covor, cu dimensiuni mai reduse – aceeași calitate premium, dar într-un format mai adaptabil pentru spații restrânse. Găsește cea mai bună ofertă pentru acest model este și ea aici:

Cumpără în ofertă covor gaming Playseat:


Confort și Durabilitate: Experiența covorului gaming XL Playseat

Playseat Floor Mat XL se evidențiază în mod special în cadrul sesiunilor de simulare auto și gaming intens. Construit pentru a rezista sub greutatea cockpits-urilor, scaunelor cu pedestal și a altor accesorii de gaming, inclusiv cele cu roți sau baze balansoare, acesta oferă o amortizare eficientă și protecție pentru pardoseală.

Grosimea de 4 mm și materialul durabil asigură confort și stabilitate, reducând zgomotul și vibrațiile. Indiferent de dinamica jocului, Playseat XL menține echipamentul ferm în loc, prevenind alunecările și protejând podeaua de uzura intensivă.

Păreri Playseat XL Floor Mat (covor protecție podea scaune):

Playseat Floor Mat XL, deși nou pe piața locală, a cucerit deja inimile gamerilor internaționali pentru calitatea și eficiența sa în protejarea podelei și stabilizarea scaunelor de gaming.

Recenzie 5/5 😁
EXCELENT – FOARTE BUN”

Vezi toate recenziile din eMAG

De unde-ți cumperi covorul gaming XL Playseat

Alege Playseat Floor Mat XL din ITGalaxy sau de la ForIT, Vexio ori eMAG – aici ai cele mai bune oferte.
Aceste platforme oferă prețuri atractive și promoții speciale, inclusiv reduceri de Black Friday.

Explorează și alege oferta care se potrivește cel mai bine necesităților tale de gaming. Click pe logo.

Concluzii Playseat covor XL pentru scaun gaming cockpit

Floor Mat XL se evidențiază prin versatilitatea și calitatea sa excepțională.

Cu dimensiuni ample și o construcție robustă, este un accesoriu esențial pentru orice spațiu de gaming. Protejează eficient podeaua și asigură stabilitatea scaunului, indiferent de intensitatea jocului. O alegere excelentă pentru gameri care doresc să-și îmbunătățească experiența de gaming, combinând utilul cu esteticul.

Nota Finală: 4.6/5
Playseat Floor Mat XL este apreciat pentru eficiența sa în protecția podelei și suportul oferit scaunelor de gaming.

Adaugă-i un plus de protecție și stil oricărui tip de setup (gaming / work) cu Playseat Floor Mat XL. Disponibil acum online la preț redus.

Cumpără în ofertă Playseat XL covor scaune gaming:


Rezumat
product image
Review
1star1star1star1star1star
Adauga Stelute
no rating based on 0 votes
Marca
Playseat
Numele produsului
Floor Mat XL
Setări