Saltar al contenido

Scaune de gaming Genesis

Scaune de Gaming Genesis

Incepand cu modelul cel mai cunoscut Genesis Nitro 550, și continuând cu cele mai exclusiviste modele, scaunele de gaming Genesis oferă confort, calitate și fac parte din categoria scaunelor rezistente. Genesis oferă tot ce aveți nevoie pentru ore întregi, relaxante, imbracate practic fiecare model.

Scaun gaming Genesis: Top 3 cele mai bine vandute scaune de joc din 2021

Am pregatit lista cu cele mai apreciate scaune de joc fabricate de Genesis:

1) Scaun Gaming Genesis Nitro 550

Structura Nitro 550 a fost realizată din metal durabil de înaltă calitate. Șasiul realizat cu acest material garantează o rezistență ridicată la daune și asigură ani de funcționare lungi, acesta este și unul din marile lui avantaje. Mai mult, cadrul scaunului conține liftul pe benzină clasa 4, care poate suporta până la 150 de kilograme. Datorită acestor soluții găsite de inginerii mărcii Genesis, Nitro 550 este o alegere foarte bună pentru aproape fiecare jucător.

2) Scaun Gaming Genesis Nitro 440

Scaunul Nitro 440 a fost creat special pentru un confort sporit ceea ce ajută la eliminarea durerilor de spate. Cu întreaga gamă de caracteristici, cum ar fi reglarea înălțimii și a spătarului, puteți seta scaunul după propriile preferințe și va puteți bucura de toate avantajele acestuia. În plus, cotierele confortabile asigură cea mai bună poziție pentru brațele.

3) Scaun gaming Genesis Nitro 330

Tapițeria scaunului este umplută cu spumă de înaltă calitate de 4,5 cm grosime în spătar și 6 cm grosime pe scaun. În plus, atât scaunul, cât și spătarul sunt modelate pentru a oferi un confort maxim și pentru a vă susține corect coloana vertebrală. Scaunul este acoperit cu material durabil din nailon mat și piele ecologică de înaltă calitate. Oferă un design unic datorită cusăturii în triplu, garantand durabilitate.

Acestea sunt doar 3 dintre toate modelurile si tupurile disponibile de la Brand-ul Genesis. Modele precum Nitro 770, Nitro 560, Nitro 880, Nitro 210 sau gama Trit rgb 600/500 sunt alte modele importante ce fac deliciul joculiui.

Genesis: 10 ani de experiență garantează acest brand

Marca Genesis a fost înființată în anul 2011. De la înființarea mărcii, acestia furnizeaza pentru jucătorii de toate nivelurile produse de calitate. Incepand de la mouse de gaming, casti, tastaturi, rucsacuri, manete, boxe, microfoane și terminand cu scaune de gaming, producătorii acestui Brand au excelat întotdeauna prin calitatea produselor. 

„Genesis” înseamnă formare(geneza) și creștere continuă, de aceea comunitatea Genesis continuă să se mareasca cu fiecare client nou multumit. Aceasta comunitate de jucători ajută Genesis să continue să crească și să o furnizeze instrumente din ce în ce mai inovatoare și profesionale.

Pe măsură ce piața crește, nevoile jucătorilor continuă să se dezvolte. Genesis este unul dintre Brandurile ce reușesc sa țină pasul cu ultimele tendinte, oferind o gama largă de produse. Recent, au introdus o serie nouă de scaune de joc care au fost create special pentru jucători și nevoile lor. Aceste noi scaune de joc se concentrează pe sanatatea fizica și bunăstarea utilizatorilor. 

Avantajele scaunelor de joc Genesis

A avea un scaun de gaming Genesis acasă sunt toate numai avantaje. În primul rând, pentru că sunt foarte ieftine. Un preț accesibil, cu modele de scaune de joc cu cotiere, cu perne lombare și cervicale cu suport pentru picioare, și posibilitatea de a alege culorile sau combinațiile de culori preferate .. împreuna cu o mare varietate de accesorii exclusiviste pentru ca orele petrecute în fata ecranului sa fie de vis.

Modele deja extrem de cunoscute în lumea jucatorilor precum Genesis Nitro 550, Genesis Nitro 440 sau Genesis Nitro 330 au reușit sa satisfacă pe deplin cerințele utilizatorilor prin confortul oferit. Toate modele de scaune Genesis sunt foarte versatile și confortabile.

Alte modele precum Genesis Nitro 950, Genesis Nitro 890, Genesis Nitro 790 sunt scaune ce oferă o experienta fantastica odată reglat după corpul fiecăruia.

Toate scaunele de gaming marca Genesis sunt ușor de curățat și întreținut, deoarece sunt create cu materiale de înaltă calitate.

Puterea acestei mărci vine din stransa legatura dintre produse și utilizatori. Jucătorii sunt forța motrice prin care dispozitivele noastre își oferă valoarea finală. Fiecare jucător poate aparține unei comunități construite în mod constant și acest lucru îi face puternici. Un aspect special al acestei comunități este echipa de e-sport, care a fost creata.

Magzine online romanesti cu cele mai bune scaune de gaming din 2021

Cele mai bune scaune de gaming Genesis, si multe altele, le gasiti doar aici. Iata care sunt cele mai importante magazine online romanesti:

Scaun gaming Genesis Nitro 550: cumpara la reducere cel mai bun scaun de joc, în raport calitate-pret din 2021

Today is your lucky day! Brandul Genesis oferă posibilitatea de a cumpara la un preț extrem de accesibil pentru buzunarul fiecărui jucător, cel mai bine vandut scaun de gaming.

Îți prezentăm cel mai apreciat model de către jucători: Scaunul de joc Genesis Nitro 550, cu livrare gratuită și în termen de 24 de ore, te poți bucura de scaunul de gaming perfect.

Rezumat
Numele Articolului
Scaun Gaming Genesis
Descriere
Marca Genesis a fost înființată în anul 2011. De la înființarea mărcii, acestia furnizeaza pentru jucătorii de toate nivelurile produse de calitate. Incepand de la mouse de gaming, casti, tastaturi, rucsacuri, manete, boxe, microfoane și terminand cu scaune de gaming, producătorii acestui Brand au excelat întotdeauna prin calitatea produselor. Recent, au introdus o serie nouă de scaune de joc care au fost create special pentru jucători și nevoile lor. Aceste noi scaune de joc se concentrează pe sanatatea fizica și bunăstarea utilizatorilor.
Autor
Configurare