Skip to content

Covor Gaming Genesis Tellur 500 Rotund – Master of Camouflage

Genesis Accesoriu covor scaun gaming Tellur 500 Master of Camouflage

Transformă-ți spațiul de gaming într-un teren de camuflaj cu Genesis Tellur 500 (vezi în ForIT). Designul său unic și culorile inspirate din natură protejează podeaua, adăugând un element de mister și strategie în setup-ul tău de gaming.

Caracteristici covor gaming Genesis Tellur 500

• Marcă: Genesis
• Model: Tellur 500 Camouflage
• Tip: Covor de gaming
• Formă: Rotund
• Compatibilitate: Scaune gaming / birou

• Material parte superioară: Textil (waterproof)
• Material parte inferioară: Antiderapant
• Dimensiuni: 110 cm diametru (Φ)
• Grosime: 5 mm
• Culoare: Negru / Verde / Maro (Camuflaj)

Detalii și Valoarea Covorului de gaming Genesis Tellur 500

Genesis Tellur 500, cu designul său de camuflaj, este creat pentru cei care apreciază strategia și stilul în gaming. Culoarea distinctivă și modelul de camuflaj adaugă un element surpriză, în timp ce dimensiunea generoasă de 110 cm asigură suficient spațiu pentru mișcări libere.

Materialul de calitate oferă durabilitate și ușurință în întreținere, iar suprafața netedă permite roților scaunului să alunece fără efort. Covorul este, de asemenea, rezistent la apă, menținându-și aspectul curat și proaspăt. Profită de ocazia de a-l achiziționa online la cel mai bun preț.

Cumpără în ofertă covor gaming Genesis Tellur 500 Master of Camouflage:


Covor gaming Genesis Camuflaj sau Carbon?

Alege între două stiluri diferite: Master of Camouflage, pentru cei care iubesc misterul și natura, sau Decay of Carbon, pentru un look mai industrial și modern. Fiecare stil Genesis Tellur 500 adaugă o notă distinctivă setup-ului tău.

Covor protectie gaming Genesis Tellur 500:

Confort și Durabilitate: Experiența covorului gaming Genesis Tellur 500

Tellur 500 se remarcă prin calitatea materialelor și durabilitatea construcției. Suprafața sa netedă facilitează mișcarea roților scaunului, în timp ce baza antiderapantă asigură stabilitate în momentele critice ale jocului. Rezistența la apă și ușurința în curățare contribuie la menținerea unui aspect impecabil pe termen lung, transformându-l într-un aliat de încredere pentru orice sesiune de gaming.

Păreri Genesis Tellur 500 covor scaun gaming:

Deși Genesis Tellur 500 este un produs relativ nou pe eMAG și nu are încă multe recenzii, pe ForIT a înregistrat vânzări impresionante. Calitatea sa este apreciată pe piețele internaționale, fiind un produs estimat pentru durabilitatea și designul său.

De unde-ți cumperi covorul gaming Genesis Tellur 500: Cele mai bune oferte online

Achiziționează Genesis Tellur 500 de pe ForIT și eMAG, unde vei găsi reduceri substanțiale și oferte atractive, inclusiv pentru Black Friday. Click pe logo!

Concluzii covor pentru scaun gaming Genesis Tellur 500

Covorul Genesis Tellur 500 îmbină utilul cu plăcutul, oferind o soluție practică și stilată pentru orice gamer. Cu designul său de camuflaj și calitatea superioară a construcției, este un accesoriu de neînlocuit, care aduce un plus de caracter și funcționalitate în orice cameră dedicată jocurilor.

• Nota Finală: 4.7/5
Tellur 500 este o alegere excelentă pentru gameri, combinând designul inovator cu funcționalitatea practică.

Adaugă-ți chiar acum Genesis Tellur 500 în arsenalul de gaming – disponibil online. Îmbunătățește-ți setup-ul cu acest covor unic și funcțional.

Cumpără în ofertă covor scaun birou gaming Genesis Tellur 500 Master of Camouflage:


Rezumat
product image
Review
1star1star1star1star1star
Adauga Stelute
no rating based on 0 votes
Marca
Genesis
Numele produsului
Tellur 500
Pret
RON 202
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări