Skip to content

Covor Scaun Birou Gaming Huzaro FloorMat 4.0 Hexagonal – PixelArt

Covor Scaun Birou Gaming Huzaro FloorMat 4.0 Hexagonal - PixelArt

Fă-i un bine-meritat upgrade spațiului tău de gaming cu Huzaro FloorMat 4.0 (vezi în eMAG). Acest covor hexagonal inovator și motivul său PixelArt aduc un suflu de originalitate, combinând estetica modernă cu funcționalitatea necesară pentru orice entuziast al jocurilor.

Caracteristici covor gaming Huzaro 4.0

• Marcă: Huzaro
• Model: 4.0 (Pixel-art)
• Tip: Covor de gaming
• Formă: Hexagonal
• Compatibilitate: Scaune gaming / birou

• Material parte superioară: Textil
• Material parte inferioară: Antiderapant
• Dimensiuni: 120 cm diametru (Φ)
• Grosime: 5 mm
• Culoare: Negru / Verde

Detalii și Valoarea Covorului de Gaming Huzaro 4.0

Huzaro 4.0, cu designul său hexagonal și pixelii colorați, oferă un stil unic pentru orice setup de gaming. Durabil și practic, acest covor este fabricat din materiale de înaltă calitate, asigurând longevitate și ușurință în întreținere.
Textura confortabilă și baza antiderapantă creează un mediu de joc sigur și plăcut, iar dimensiunea generoasă de 120 cm diametru permite amplasarea ușoară sub orice scaun de gaming sau de birou. Perfect pentru a adăuga un strop de culoare și dinamism camerei tale. Găsește-l acum online la cel mai bun preț.

Cumpără în ofertă covor gaming Huzaro 4.0:


Câte un covor gaming Huzaro pentru fiecare Setup

Extinde-ți colecția cu varietatea de modele Huzaro, fiecare adaptat pentru a se potrivi diferitelor gusturi și stiluri. De la Huzaro clasic, cu nuanțe de negru și portocaliu, la Huzaro 2.0 cu accente de roșu și Huzaro 3.0 în negru pur.

Explorare culori și modele covor protectie gaming Huzaro:

Confort și Durabilitate: Experiența covorului gaming Huzaro 4.0

  • Covorul Huzaro 4.0 combină durabilitatea cu funcționalitatea, fiind ideal pentru sesiunile lungi de gaming. Fabricat din materiale rezistente la murdărie și ușor de curățat, acest covor asigură o utilizare îndelungată, menținându-și aspectul impecabil.
  • Baza antiderapantă oferă suport stabil, iar materialul durabil crește rezistența la uzură, făcându-l un accesoriu indispensabil în orice spațiu de gaming.

Păreri Huzaro 4.0 covor scaun gaming:

Recenzie 5/5 😁
MERGE – E bun, culorile corespund, a venit frumos împachetat, are cauciuc dedesubt, deci aderă foarte bine la parchet. Contra (dar nu ii scad din…”

Recenzie 5/5 😁
FOARTE MULTUMIT – Un covoras scaun gaming de calitate, cu o textura asemănătoare unui mouse pad, suficient de mare pentru un scaun…”

Recenzie 5/5 😁
EXCELENT – Sunt multumit de produs, ma bucura foarte mult faptul ca nu aluneca, are un strat antiderapant sub el si unde il asezi acolo sta…”

Recenzie 5/5 😁
GAMING CHAIR FLOOR MAT EXCELENT – Este exact ce aveam nevoie ca parchetul sa nu se mai distruga de la rotile de la scaun! Usor de cura…”

Vezi toate recenziile din eMAG

De unde-ți cumperi covorul gaming Huzaro 4.0: Cele mai bune oferte online

Alege eMAG pentru a găsi Huzaro 4.0 la cel mai bun preț. Bucură-te de oferte speciale, reduceri de Black Friday și o varietate de opțiuni de achiziție, transformându-ți spațiul de gaming cu acest covor distinctiv și funcțional. Click pe logo.

Concluzii covor pentru scaun gaming Huzaro 4.0

Covorul Huzaro 4.0 este mai mult decât un accesoriu; este o îmbunătățire esențială pentru orice setup de gaming. Designul său hexagonal și motivul PIXEL inspirat din tendințele jocurilor recente aduc un plus de stil, în timp ce calitatea și confortul oferit îmbunătățesc experiența de gaming.
Un accesoriu versatil, potrivit pentru toți jucătorii pasionați.

• Nota Finală: 4.8/5
Huzaro 4.0 este un must-have pentru orice gamer. Un amestec perfect de stil, confort și durabilitate.

Actualizează-ți spațiul de gaming cu Huzaro FloorMat 4.0, disponibil acum pe eMAG. Profită de această oportunitate pentru a adăuga un element deosebit în setup-ul tău.

Cumpără în ofertă covor scaun birou gaming Huzaro 4.0:


Rezumat
product image
Review
1star1star1star1star1star
Adauga Stelute
no rating based on 0 votes
Marca
Huzaro
Numele produsului
4.0
Pret
RON 188
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări