Skip to content

Covor Gaming ASUS ROG Cosmic Mat – Special Edition – PREMIUM

Covor Gaming ASUS ROG Cosmic Mat - Special Edition - PREMIUM

ASUS ROG Cosmic Mat (vezi în Vexio), ediția specială premium, transformă orice spațiu de gaming într-o odisee spațială. Fabricat din materiale de înaltă calitate și cu un design inspirat din cosmos, acest covor adaugă un stil unic și protejează podeaua, contribuind la crearea unei atmosfere de gaming captivante și imersive.

Caracteristici covor gaming ROG Cosmic Mat

• Marcă: ASUS ROG
• Model: Cosmic Mat
• Tip: Covor de gaming
• Formă: Rotund
• Compatibilitate: Scaune gaming / birou

• Material parte superioară: Poliester (waterproof)
• Material parte inferioară: Antiderapant
• Dimensiuni: 117 cm diametru (Φ)
• Grosime: 4 mm
• Culoare: Negru

Detalii și Valoarea Covorului de gaming ROG Cosmic Mat

ASUS ROG Cosmic Mat, ediția specială premium, te transpune într-o aventură cosmică chiar în camera ta de gaming. Designul său impresionant, cu un logo ROG mare și elemente inspirate de spațiu, adaugă un impact vizual puternic.

Fabricat din poliester rezistent și cu o bază antiderapantă robustă, acest covor oferă nu doar o suprafață de joc stabilă, ci și protejează podeaua. Diametrul generos de 117 cm și grosimea de 4 mm asigură un spațiu amplu pentru mișcările tale dinamice în timpul jocului. Profită de cea mai bună ofertă online și fă-te chiar acum cu unul dintre cele mai bune covoare disponibile online in România.

Cumpără în ofertă covor gaming ROG Cosmic Mat – ASUS


Cosmic Journey: Ediția Specială ROG

ROG Cosmic Mat aduce în prim-plan un univers de mesaje inspiraționale.

  • „▷FOR THOSE WHO DARE” îndeamnă la curaj și depășirea limitelor, „▷GAME ON” invită la acțiune și entuziasm, iar „▷JOIN THE REPUBLIC” sugerează apartenența la o comunitate exclusivistă de gameri.
  • Coordonatele „25º07’37.0’’N 121º82’13.6’’E” indică sediul central ASUS în Taipei, Taiwan, locul unde inovația întâlnește creativitatea.

Confort și Durabilitate: Protecție scaun gaming experiența covorului ROG Cosmic Mat

Covorul ASUS ROG Cosmic Mat redefinește confortul în sesiunile lungi de gaming. Suprafața sa poliesterică moale și confortabilă reduce oboseala picioarelor, permițându-ți să te concentrezi pe joc.

Materialul durabil și ușor de curățat asigură o întreținere minimă și o rezistență îndelungată. În plus, caracteristicile sale de amortizare a sunetului creează un mediu de joc mai liniștit, ideal pentru jocuri nocturne sau în spații unde reducerea zgomotului este esențială.

Păreri ASUS ROG Cosmic Mat covor scaun gaming:

ASUS ROG Cosmic Mat, un produs nou pe piața românească, încă nu are multe recenzii locale, dar a câștigat rapid popularitate și apreciere pe piețele internaționale.

De unde-ți cumperi covorul gaming ROG Cosmic Mat: Cele mai bune oferte online

Găsești online ASUS ROG Cosmic Mat pe Vexio, PC Garage și ForIT.
Aceste platforme oferă oportunități excelente de a achiziționa acest covor de gaming premium, cu oferte speciale și reduceri periodice.

Explorează variantele disponibile și alege cea mai bună opțiune pentru setup-ul tău de gaming. Click pe logo!

Concluzii covor pentru scaun gaming ROG Cosmic Mat

ASUS ROG Cosmic Mat reprezintă o fuziune impresionantă între artă și tehnologie în universul gaming-ului. Acest covor, cu designul său cosmic și calitatea superioară, îmbogățește experiența oricărui jucător.

În plus față de aspectul său vizual captivant, oferă confort și eficiență, transformându-se într-un element esențial și durabil pentru orice tip de setup-ul – gaming / work.
Alegerea lui ROG Cosmic Mat este un pas către un nivel superior de joc.

Nota Finală: 5/5
ROG Cosmic Mat impresionează prin designul său unic și calitatea deosebită, fiind o adăugire valoroasă în orice setup de gaming.

Profită de ocazia unică de a pune mâna la un preț redus pe unul dintre cele mai bune covoare pentru scaunele de gaming – ROG Cosmic. Capabil să te transporte instant într-o altă dimensiune.

Cumpără în ofertă covor pentru scaun gaming rotund PREMIUM ASUS ROG Cosmic Mat:


Rezumat
product image
Review
1star1star1star1star1star
Adauga Stelute
no rating based on 0 votes
Marca
ASUS ROG
Numele produsului
Cosmic Mat
Pret
RON 339
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări