Skip to content

Suport Picioare Birou eMAG – OEM – Din Oțel și Spumă cu Memorie

Mai fă un pas spre confortul suprem cu suportul pentru picioare OEM (vezi în eMAG), esențial pentru orice birou sau zonă de gaming. Combinând oțelul robust cu spuma cu memorie, acesta îți optimizează ergonomia și te susține în fiecare sesiune de joc sau de lucru.

Caracteristici suport picioare birou OEM:

• Marcă: OEM
• Model: Adjustable Tilt Footrest
• Tip: Suport picioare birou
• Compatibilitate: Universală
• Culoare: Negru

• Material structură: Oțel
• Material umplutură: Spuma densă
• Material tapițerie: Textil (anti-alunecare)
• Ajustabil: Da (înclinare / balansare)
• Dimensiuni: 42x32x16 cm.

Raport calitate-preț Suport pentru Picioare eMAG OEM:

Suportul pentru picioare OEM de la eMAG, cu structura sa din oțel și spuma cu memorie, este perfect pentru orice gamer sau profesionist. Designul său versatil și ergonomic se adaptează la diverse tipuri de scaune, inclusiv cele de gaming.

Acest produs oferă o fundație stabilă pentru picioare, contribuind la o postură corectă și la reducerea oboselii. Având un preț accesibil, suportul OEM este o alegere inteligentă pentru cei ce doresc calitate la un cost redus. Profită de ofertele de pe eMAG pentru a-l achiziționa chiar acum la un preț avantajos.

Cumpără în ofertă suport picioare pentru scaun gaming:


Suport picioare OEM – Beneficii Ergonomice și Calitate

OEM, un brand de încredere al eMAG, oferă acest suport pentru picioare ergonomic și de calitate. Fabricat din materiale durabile, cu tapițerie confortabilă și spumă cu memorie, asigură un suport excelent și confort pe termen lung. Ușor de asamblat și ajustat, se integrează perfect în orice spațiu de lucru sau gaming. Cu o garanție de 2 ani și serviciu post-vânzare oferit de eMAG, acest suport pentru picioare este un accesoriu fiabil, contribuind la o experiență de utilizare îmbunătățită și o postură sănătoasă.

Pro și Contra suport picioare pentru birou scaun gaming:

  • Pro: Design ergonomic, material durabil, confort sporit, ajustabil, compatibilitate universală.
  • Contra: Potrivire limitată în spații restrânse, necesită ajustare manuală.

Păreri eMAG suport picioare OEM:

Suportul OEM, nou în oferta eMAG, este apreciat pentru calitatea și confortul său. Utilizatorii îl recomandă pentru eficiența ergonomică și prețul accesibil, ideal pentru orice spațiu de lucru sau gaming.

Unde găsești OEM suport picioare birou ieftin?

Îl cauți la un preț avantajos? eMAG are soluția! Beneficiază acum de reduceri substanțiale și promoții exclusive, inclusiv oferte de Black Friday. Click pe logo pentru cele mai bune oferte și prețuri inegalabile. Alege eficiența ergonomică și confortul la cel mai bun preț.

Concluzii Suport picioare eMAG OEM pentru Scaun Gaming:

Suportul pentru picioare OEM de la eMAG este alegerea ideală pentru orice setup de gaming sau birou.
Realizat din materiale de calitate, asigură durabilitate și confort superior. Designul ergonomic și ajustabil se potrivește perfect cu diferite tipuri de scaune, promovând o postură corectă și reducând oboseala. Indiferent dacă ești un gamer pasionat sau un profesionist, acest suport va îmbunătăți semnificativ confortul tău în timpul sesiunilor lungi de lucru sau de joc. Achiziționează-l acum de pe eMAG pentru a beneficia de confortul sporit și de ofertele speciale.

Cumpără suport pentru picioare scaun birou gaming eMAG OEM:


Rezumat
product image
Review
1star1star1star1star1star
Adauga Stelute
no rating based on 0 votes
Marca
OEM
Numele produsului
Reglabil
Pret
RON 265
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări