Saltar al contenido

Scaune de gaming Myria: cele mai bune modele din 2021

Scaun gaming Myria

Acest brand vine cu modele de scaune de joc ce combina perfect confortul și performanța la prețuri ieftine. Reușind să-și surprindă de fiecare data clienții cu scaune de calitate aceasta marca a reușit sa vanda sute de modele în toata tara. Probabil și tu te afli printre unul din proprietarii unui astfel de scaun de joc.

In urma studiilor de piata realizate de echipa scaungaming.com, ti-am pregatit lista cu cele mai bune scaune de joc Myra.

Scaune Gaming Myria: Top 3 cele mai bine vandute scaune de joc din 2021

Avand in vedere că toate scaunele sunt de calitate, nu a fost ușor sa scoate în evidenta aceste 3 modele, însă caracteristicile lor ne-au convins.

1) Scaun Gaming Myria MG7404GR

Acest scaun este cel care excelează la capitolul calitate-pret. Îmbina perfect prețul ieftin cu confortul deplin și performanța desavarsita. S-au vandut sute de modele ce ocupă un loc în cinste din casa fiecarui jucator. Recomandam cu incredere scaunul de joc Myria MG7404GR.

2) Scaun Gaming Myria MG7405BL

Producătorii companiei Myria au reușit să surprindă cu modelul Myria MG4705Bl datorită confortului oferit în zona lombara si cervicala. Pernutele, cadru rezistent de metal, spatarul reglabil, brațele 2D ce permit ajustarea poziției și a înălțimii pentru o utilizare cat mai confortabilă sunt doar cateva dintre avantajele acestui fabulos scaun de gaming.

3) Scaun Gaming Myria MG7408

Steam în fața unui model de scaun de gaming ce face parte din gama premium. Datorită stilului minimalist, combinat cu rezistența materialelor dar și a cadrului de metal, face din acest scaun unul dintre cele mai dorite ale acestui an.

Brațele tip 3D, torile de diametru de 60mm dar și faptul ca suporta pana la 150 kg, sunt doar cateva dintre avantajele acestuia.

Pe langa aceste 3 modele prezentate, aceasta marca vine și cu alte modele precum, MG7405RD, MG7403RD, MG7404RD, MG7409 si altele, care și ele la randul lor reușesc sa ofere un maxim confort.

Myria: 15 ani de experiența garantează acest brand

Myria este una dintre companiile de pe piața online care reușesc sa vina cu raspuns la nevoile consumatorului dornic de tehnologie moderna, la un preț accesibil.

Totul a început în anul 2006, iar mai apoi au investit în educația românească prin proiecte de responsabilitate socială, ca ulterior extinderea gamei de produse cu accesorii și periferice IT&C sa isi faca simtita prezenta pe piața românească la prețuri pentru toate buzunarele.

Astăzi, pe majoritatea platformelor online găsești sute de produse care reușesc sa transforme orice casa într-un cămin complet. Indiferent ca-ti doresti un telefon nou, produse electrocasnice, sanatate și infrumusetare dar și ceea ce ne interesează pe noi, scaun de gaming, le gasesti adesea în oferta. Dorinta de evolutie continua a îndrumat echipa Myria spre o creștere tot mai mare. Într-un domeniu ce este într-o continua schimbare, Myria reușește sa demonstreze ca se poate adapta și poate inova în același timp.

Avantajele scaunelor de joc Myria

Scaunele de gaming Myria aduc o serie de avantaje în viața ta. Pe langa confortul oferit majoritatea vin cu funcții speciale ce te vor incanta.

  • Cadrele de metal sunt facute sa suporte greutati de pana la 200kg, reusind sa se adapteze fiecărui corp în parte.
  • Rotile cu diametrul de 50mm sunt special realizate pentru o majoră rezistență și stabilitate, în timp ce cotierele sunt concepute pentru a oferi maxim confort.
  • Materialele folosite la imbracarea scaunelor sunt: piele ecologică și material textil.
  • Funcțiile speciale ale acestor scaune de gaming de vor face sa te indragostesti imediat de toate modele. Spatarul permite înclinarea, pentru o poziție cat mai comoda a corpului iar ajustarea înălțimii se face cu usurinta datorită sistemului de ridicare cilindric cu gaz de ultima generatie.
  • Un alt mare avantaj al acestor modele de scaune de gaming de la Brand-ul Myria este ca de fiecare data ve-ti gasi scaune reduse pana la 50% din prețul inițial. 

Cumpara online scaunele de joc Myria și profita de oferte și reduceri lunare

Sa cumperi online scaunele de joc Myria niciodată nu a fost mai ușor. Suntem în epoca vitezei, și după cum știm, în ziua de astăzi orice produs se poate achizitiona pe internet. Adesea, aceste scaune le găsim în oferte de nerefuzat.

Ei bine, la fel se întâmplă și cu scaunele pentru joc Myria. Cumpara în oferta la prețuri extrem de economice scaunele de gaming Myria prin intermediul marilor platforme precum: Altex, Emag, Flanco, Jysk, Dedeman, Olx, PCgarage, Auchan, Ikea, Selgros, Media Galaxy și altele. Iata care sunt magazinele online din Romania cu cele mai bune scaune de gaming.

Rezumat
Numele Articolului
Scaune de Gaming Myria
Descriere
Myria este una dintre companiile de pe piața online care reușesc sa vina cu raspuns la nevoile consumatorului dornic de tehnologie moderna, la un preț accesibil. Scaunele de gaming Myria aduc o serie de avantaje în viața ta. Pe langa confortul oferit majoritatea vin cu funcții speciale ce te vor incanta.
Autor
Configurare