Skip to content

Scaun Gaming Kraken – Lider în Polonia, varietate, calitate și prețuri Ieftine într-o ofertă completă

scaune gaming kraken ieftin in oferta

Creativitate, calitate și inovație sunt cuvinte-cheie care definesc Kraken, o marcă extrem de apreciată în Polonia și care începe să capteze atenția și în România. Cu prețuri accesibile care nu compromit calitatea, aceștia se adresează oricărui gamer, fie el profesionist sau începător, și oricărei persoane care lucrează de acasă și petrece multe ore în fața ecranului.

În inima filosofiei Kraken stă calitatea materialelor folosite, care dictează fiecare pas în procesul de producție.
Acest brand este dedicat oferirii unui plus de lux și confort pentru toți utilizatorii săi, fără a sacrifica economiile.

Cele mai bune scaune gaming Kraken (review complet):

Cine este Kraken?

Kraken reprezintă o promisiune îndeplinită în lumea scaunelor de gaming, un brand tânăr care a venit pe piață promițând confort, inovație, stil și performanță – și s-a ținut de cuvânt. Asemenea caracatiței din logo-ul lor, Kraken Chairs își extinde tentaculele în diferite aspecte ale designului și funcționalității, oferind o gamă variată și complexă de produse.

Kraken este mai mult decât o abordare inovatoare a producției; este o viziune nouă asupra utilizării mobilierului de birou, inclusiv a scaunelor de gaming. Soluțiile non-standard fac parte din ADN-ul brandului și îi conduc spre obiectivul de a fi lider de piață în Polonia, lăsând în același timp o amprentă semnificativă și în România.

Când au construit brandul, Kraken a dorit un efect vizual remarcabil, dictat de calitatea înaltă a materialelor folosite, reflectat și în alegerea simbolului caracatiței, care simbolizează agilitate, versatilitate și adaptabilitate. Nu ar fi surprinzător dacă nu ar fi faptul că prețul produselor lor a fost la fel de important pentru echipa lor. Ei au dorit ca toată lumea să-și permită un pic de lux și confort.

De la debutul său în Polonia în 2020, Kraken a cunoscut o creștere constantă a interesului și vânzări în ascensiune. Această marcă schimbă perspectiva utilizatorilor de mobilier de birou, care, prin abordarea lor inovatoare, apreciază confortul și bunăstarea, chiar și după multe ore petrecute la birou. Așadar, cauți catalogul cu oferte al acestora? Este chiar aici.

Catalog in oferta Kraken scaun gaming:

Vezi mai multe OFERTE in eMAG

Oferta scaun Kraken Gaming / Office:

 • Scaunul gaming Forkis de la Kraken reprezintă o simbioză perfectă între formă și funcție, oferind un design ergonomic și atractiv în același timp. Cu o capacitate de susținere de până la 130 kg, acest scaun este realizat din piele ecologică, combinând griul cu negrul într-un stil ce se potrivește oricărei încăperi.
 • Promite o experiență de gaming sau de lucru de acasă care se îmbină cu confortul și calitatea. Mecanismele de reglare permit ajustarea ușoară a înălțimii și a înclinației, asigurând o poziție corectă și sănătoasă. Scaunul este nu doar o piesă de mobilier, ci un partener de încredere pentru sesiuni lungi de jocuri sau de muncă.

Cumpără în ofertă scaunul de gaming Kraken Forkis:Scaune Kraken: Tipuri și modele

Unul dintre avantajele marcii Kraken este catalogul amplu și bogat, ce oferă o complexitate și diversitate neîntrecute.

 • Majoritatea modelelor, pe lângă design-ul caracteristic pentru gaming, pot fi folosite cu succes și la birou. Sunt disponibile modele pentru fete, ediții speciale, pentru băieți, și chiar și pentru copii (chiar dacă în România nu sunt încă disponibile).
 • Cu o mare varietate de stiluri, design-uri, culori și modele, oferta Kraken se adresează tuturor nevoilor și gusturilor. În ceea ce privește căptușeala, opțiunile variază de la piele ecologică, materiale textile, până la materiale speciale precum stofă sau alcantara, combinând chiar și țesături antitranspirație pentru un confort sporit.

Avantaje scaun gaming Kraken:

 • Ergonomie: Cu forme specifice care îmbunătățesc postura și confortul, pernele și ajustările ergonomice ale scaunelor Kraken contribuie la o experiență plăcută și sănătoasă în timpul utilizării. Acestea susțin coloana vertebrală și reduc tensiunea musculară, oferind confort pe termen lung, chiar și în sesiunile prelungite de gaming sau muncă.
 • Design: Modele unice, unele destinate băieților, altele special pentru fete, cu multiple culori disponibile, reflectă personalitatea și stilul fiecărui utilizator. Designul inovativ și atractiv se potrivește atât cu setup-ul de gaming, cât și cu mediul de lucru profesional, oferind un aspect elegant.
 • Inovație: Suportul lombar adaptabil, reglabil și personalizabil al modelului top din gama acestora reprezintă ultima inovație în confort și funcționalitate. Acesta permite ajustarea fină a suportului pentru a se potrivi cu conturul exact al spatelui, oferind suport personalizat acolo unde este cel mai necesar.
 • Calitate: Materialele de înaltă calitate și fabricația atentă asigură un produs superior care îndeplinește cele mai înalte standarde. Fiecare componentă este testată riguros pentru a asigura că îndeplinește așteptările de calitate și performanță ale brandului Kraken.
 • Durabilitate: Construcția robustă și fiabilă promite o durată lungă de viață, indiferent de intensitatea utilizării. Materialele rezistente la uzură și mecanismele bine construite oferă o investiție pe termen lung.
 • Varietate: O selecție largă de modele, stiluri și culori pentru a se potrivi cu orice preferință și nevoie. Indiferent dacă îți dorești un scaun mai sportiv, elegant sau minimalist, Kraken are o opțiune pentru tine.
 • Serviciu clienți: Prin intermediul magazinului eMAG, ai la îndemână un serviciu clienți direct cu marca poloneză, pentru asistență rapidă și eficientă. Comunicarea fluentă și suportul prompt transformă procesul de cumpărare și post-cumpărare într-o experiență fără griji.
 • Garanție: Deși oferă o garanție standard de 2 ani, garanția din partea Kraken îți promite cel puțin 3-4 ani de utilizare intensă fără probleme. Aceasta subliniază încrederea în calitatea și durabilitatea produselor sale.
 • Prețuri: Pe lângă toate aceste calități, un scaun de gaming Kraken își menține un preț super accesibil, ba chiar ieftin, transformându-l într-o opțiune atrăgătoare pentru orice buget. Prețul competitiv nu compromite calitatea sau funcționalitatea, oferind o valoare excelentă pentru banii investiți.
 • Ușurința de Montare: Scaunele gaming Kraken sunt concepute pentru a fi montate rapid și eficient. Fiecare produs vine cu un manual de utilizare detaliat, care include schițe și instrucțiuni pas cu pas, permițând chiar și celor fără experiență tehnică să asambleze scaunul fără probleme. Componentele sunt proiectate pentru a se potrivi perfect, iar uneltele necesare sunt incluse în pachet, asigurând o experiență de montare fără bătăi de cap. Această abordare facilitează nu doar procesul de asamblare, dar și ajustările sau întreținerea ulterioară, subliniind încă o dată angajamentul Kraken față de satisfacția clienților.

Scaune gaming Kraken păreri:

Ținând cont de faptul că Kraken este un brand înființat în anul 2020, iar apariția lor pe piața din România a fost ceva mai târziu, este de înțeles faptul că nu găsești prea multe recenzii.

Cu toate acestea, chiar și având doar câteva luni prezență pe platformele noastre, scaunele gaming Kraken au deja recenzii pozitive. Utilizatorii laudă designul ergonomic, calitatea materialelor și funcționalitatea versatilă, reflectând astfel angajamentul brandului față de excelență și satisfacția clienților.

Cumpără online la preț ieftin scaun gaming Kraken:

Cea mai bună marcă de scaune pentru gaming din Polonia, prin colaborarea lor strânsă cu, așa cum nu se putea altfel, cel mai bun magazin online din România, eMAG, reușește să ofere prețuri ieftine, adaptate pieței noastre. Acest lucru se realizează prin reduceri, oferte și promoții constante, de Black Friday mai ales, dar și pe toată perioada anului.

Prețurile accesibile îmbină calitatea premium cu valoarea, făcând aceste scaune o opțiune atractivă pentru toate bugetele. Iar pentru a te bucura de cele mai bune oferte, chiar acum, pentru toate scaunele pentru gaming Kraken, tot ce ai de făcut este un clic pe logo – atât. Profită de oportunitate și adu-ți experiența gaming sau de lucru la un nou nivel!

Descoperă Kraken: Pasiune, Performanță, Perseverență

Pe lângă celelalte produse dedicate gamingului, cum ar fi birourile sau scaunele office, care sunt și ele de top, cele cu care Kraken s-au făcut remarcați, și mai ales pe piața noastră, sunt scaunele pentru gaming. Experiența oferită de aceste scaune transcende așteptările, combinând designul estetic cu funcționalitatea practică.

Fie că ești un gamer dedicat sau un profesionist care petrece mult timp la birou, un scaun Kraken este nu doar o alegere, ci o investiție în confortul și sănătatea ta. Descoperă și tu calitatea, inovația și stilul care definesc această marcă, și lasă-te învăluit de luxul accesibil. Dacă încă nu ți-ai ales un model, avem pentru tine o ofertă specială, unul dintre cele mai bune modele ale acestei game, în ceea ce privește raportul calitate-preț.

Cumpără în ofertă cel mai bun scaun gaming Kraken în raport calitate-preț în 2023:Scaune de gaming Kraken – FAQs:

Cum se curăță și se întreține un scaun gaming Kraken?

Scaunele gaming Kraken pot fi curățate ușor cu o cârpă moale și umedă. Pentru materialele textile, se recomandă utilizarea unui detergent delicat, fără clor. Evitați utilizarea de solvenți sau produse abrazive, deoarece acestea pot deteriora materialul. O întreținere regulată va asigura o durată de viață îndelungată și un aspect plăcut.

Unde pot găsi accesorii pentru scaunele Kraken?

Accesoriile pentru scaunele Kraken, cum ar fi pernele suplimentare sau piesele de schimb, pot fi achiziționate direct de pe site-ul Kraken sau de la distribuitorii autorizați, cum ar fi eMAG.

Este ușor să contactez serviciul pentru clienți Kraken?

Da, serviciul pentru clienți Kraken este accesibil și prompt în răspunsuri. Poți lua legătura cu ei prin e-mail, chat live pe site sau prin telefon. Suportul în limba română este disponibil și asistența este profesionistă.

Scaunele gaming Kraken sunt compatibile cu orice birou?

Scaunele gaming Kraken sunt proiectate pentru a fi compatibile cu majoritatea birourilor de gaming sau de lucru. Cu un design reglabil și dimensiuni standard, se potrivesc perfect în orice setup.

Scaunele gaming Kraken sunt potrivite și pentru utilizarea în afara jocurilor, cum ar fi munca de la birou?

Da, scaunele gaming Kraken sunt versatile și proiectate nu doar pentru gaming, ci și pentru muncă și studiu. Caracteristicile ergonomice, precum suportul lombar reglabil și materialele de calitate, fac scaunul confortabil pentru perioade îndelungate de utilizare. Fie că este vorba de o sesiune intensă de jocuri sau o zi întreagă de muncă, scaunele Kraken sunt o alegere excelentă.

Rezumat
Scaun Gaming Kraken – Lider în Polonia, varietate, calitate și prețuri Ieftine într-o ofertă completă
Numele Articolului
Scaun Gaming Kraken – Lider în Polonia, varietate, calitate și prețuri Ieftine într-o ofertă completă
Descriere
Scaunele Gaming Kraken combină calitatea liderului din Polonia cu o varietate de modele pentru fiecare nevoie. Exploră oferta completă și alege scaunul care ți se potrivește, la prețuri accesibile și cu garanția unui brand recunoscut.
Autor
Setări