Saltar al contenido

Scaun Gaming DXRacer: cele mai bune modele din 2021

Suntem incantati sa avem ocazia de a va prezenta scaunele de gaming DXRacer. Aceste fabuloase scaune sunt similare cu scaunele de F1, diferența fiind spatarul mai înaltă. Aceasta semnătura proprie a fiecărui model din gama de scaune DXRacer se datoreaza faptului ca la înființarea companiei aceștia au început cu producerea de scaune auto pentru masini sport de lux.

Acesta este motivul pentru care fiecare model de scaun pentru joc DXRacer este o piesa exclusiva.

Scaune Gaming DXRacer: Top 3 cele mai bune scaune DXRacer din 2021

Scaunele de joc de la marca DXRacer, deoarece sunt printre cele mai preferate de către jucătorii profesioniști, este imposibil să faci un TOP 3. Fabricantii DXRacer scot scaunele în serii, precum: Formula Series, Racing Series, Drifting Series, Valkyrie Series, Racing Pro Series, Iron Series, King Series, Sentinel Series, Boss Series sau Tank Series. Așadar, îți prezentăm TOP 3 cele mai bine vandute scaune de gaming DXRacer:

1) Scaun Gaming DXRacer DRIFTING D61-NWR

Modelul de scaun gaming D61-NRW de la Brand-ul DXRacer oscilează prin calitatea materialelor, dar mai ales prin spuma sa densă și rece din scaun ce te ajuta sa adopti o poziție dreapta și sa pastrezi o poziție buna chiar și după ore întregi petrecute în fata ecranului.

2) Scaun Gaming DXRacer RACING R0-NE

Pe langa faptul că și acest tip de scaun vine cu aceeași doză de confort, și reușește sa oscileze și el la capitolul calitatea materialelor, acesta are un preț mai accesibil fiind unul din modelele ce au spart toate recordurile pe piața online.

3) Scaun Gaming DXRacer FORMULA F08-NR

Acest model special fabricat pentru a satisface nevoile tale în timpul curselor nebune, sau atunci cand lucrezi ore-n șir și ai nevoie ca corpul tău sa nu simta oboseala. Asta este ceea ce ofera DXRacer Formula F08-NR datorită pernelor lombare și cervicale dar mai ales design-ului acestuia special fabricat pentru a te scufunda in scaun si de a te lasa practic luat in brate de acesta. Din păcate, acest model nu este disponibil în catalogul marilor comercianți din România, așa ca îți prezentăm cel mai bun preț pe care l-am găsit în Amazon. Bucura-te de aceasta oferta, mai ales că acest scaun este una din «Amazon Choice» ceea ce îl face cu atat mai valoros.

DXRacer: 20 de ani de experiența garantează acest brand

In a DXRacing chair you’re sitting in the power seat… You’re sitting in ART

Reușind sa se mentina pe piața cu o gama largă de produse atatia ani de zile, este clar ca suntem in fata unui colos în domeniul tehnologiei.  Compania a fost înființată în 2001, începând ca producător de scaune auto pentru mașini sport de lux.

Din inspirație și curiozitate,compania DXRacer a lansat pe piata primul scaun modern de jocuri, cu un design exclusivist și original în anul 2006, indreptandu-se spre lumea jocurilor și eSports. Datorită succesului izbitor pe care l-au avut, a început producția în masa și ani de inovatie si investitii in cercetare și dezvoltare au dus la o gama largă de produse. Datorită atator ani de experientă în domeniu acestea evoluează constant și reușesc sa țină pasul cu toate cerințele jucătorului, fabricand, inventand mai multe tipuri de scaune de gaming ergonomice cu un design rafinat și inspirat din curse.

Fiind marca de top premium de scaune pentru jocuri, DXRacer este renumit la nivel mondial și este disponibil pe toate continentele, cu sediul în Michigan, SUA.

Avantajele scaunelor de joc DXRacer

Avand in vedere ca vorbim despre un produs premiul, odată ce scaunul de gaming DXRacer este în posesia ta, ai parte doar de avantaje.

  • Calitatea și designul sunt valorile de baza în ceea ce îi privește pe cei de la DXRacer, straduindu-se întotdeauna sa se menține la același nivel. 
  • Materialele folosite sunt materiale de înaltă calitate foarte rezistente și extrem de ușor de întreținut. 
  • Fabricarea fiecărui scaun este un proces precis respectand în management strict de înaltă calitate.
  • Tetierele și pernele lombare ale scaunelor împreuna cu spuma densa rece din scaun te ajuta sa te așezi drept și sa pastrezi o postura buna chiar și după ore lungi în fata computerului.
  • Funcțiile speciale ale scaunelor te vor ajuta sa gasesti poziția perfectă iar adaptabilitatea ta la scaun va fi imediată.

Cumpara online scaunele de joc DXRacer și profita de ofertele la prețuri ieftine în raport calitate-pret

Dacă te-ai hotarat și ești dispus sa cheltui o suma importantă de bani pentru a cumpara scaunul de gaming ce răspunde cel mai bine nevoilor tale, de ce sa nu îl cumperi pe cel mai bun? Îți vom ușura foarte mult munca, deoarece, conform clienților multumiti din întreaga lume, cel mai bun scaun de gaming este DXRacer.

Vrei sa cumperi un Scaun Gaming de calitate?

Daca-ti doresti scaunul perfect pentru camera ta, nu rata cele mai bune oferte online ce le gasesti prin intermediul marilor magazine online precum, Altex, Emag, Flanco, Pcgarage, Media Galaxy și mulți alții.

Rezumat
Scaune de Gaming DXRacer
Numele Articolului
Scaune de Gaming DXRacer
Descriere
Dacă te-ai hotarat și ești dispus sa cheltui o suma importantă de bani pentru a cumpara scaunul de gaming ce răspunde cel mai bine nevoilor tale, de ce sa nu îl cumperi pe cel mai bun? In acest articol iti prezentam cele mai bune scaune de joc din 2021.
Autor
Configurare