Skip to content

Scaun Gaming Asus ROG Destrier Ergo – Design futurist Cyborg & Confort extrem / OF THE FUTURE

scaun gaming ASUS ROG DESTRIER ERGO review romana

Redefinește-ți experiența de gaming cu Asus ROG Destrier Ergo (vezi în evoMAG), fuzionând confortul suprem cu un design futurist, inovator și premiant. Aspiri la scaunul pentru gaming definitiv care să-ți completeze pasiunea, ducând-o chiar la următorul nivel?

Fiecare gamer merită un scaun de cea mai bună calitate, și Destrier Ergo de la ASUS ROG excelează în acest sens. Cu această capodoperă tehnologică, te vei simți ca un cyborg, imun la oboseală și amorțeală, pregătit pentru o aventură de gaming fără sfârșit.

Caracteristici Asus ROG Destrier Ergo:

Caracteristici generale:
• Marcă: Asus ROG
• Model: Destrier Ergo
• Tip: Scaun ergonomic gaming
• Compatibilitate: Gaming / Birou
• Design: Cyborg Futuristic (inovator)
• Material tapițerie: Plasă respirabilă Mesh
• Material umplutură șezut: Spumă PU (flexibilă și rezistentă)
• Structură: Cadru metalic din aluminiu
• Bază: Aluminiu, tip stea cu 5 brațe
• Roți: 75 mm (Nylon și poliuretan) rezistente și silențioase
• Pernă: Cervicală din spumă densă (reglabilă și detașabilă)
• Funcții: Suport lombar reglabil în două direcții (integrat în spătar), panou acustic detașabil, balansare, înclinare spătar până la 135º, blocare înclinării (4 unghiuri), rotire 360º, înălțime reglabilă (10 cm), cotiere 4D cu rotire completă 360º, cârlig ROG
• Sistem de ridicare: Piston cu gaz (clasa 4)
• Greutate maximă suportată: 150 kg
• Culoare: Negru

Dimensiuni:
• Adâncime șezut: 52 cm
• Lățime șezut: 54 cm
• Înălțime scaun: 124 – 134 cm
• Lățime spătar: 54 cm
• Înălțime spătar: 88 cm
• Greutate scaun: 25 kg

Recomandări de utilizare:
• Înălțimea recomandată a utilizatorului: 160–190 cm
• Greutatea utilizatorului recomandată: Până la 150 kg
• Accesorii incluse: Pernă cervicală detașabilă, panou acustic detașabil, cârlig ROG (suport pentru curea din material textil), kit de asamblare și manual de instrucțiuni.

Ce ascunde în spatele acestui preț Asus ROG Destrier Ergo?

Scaunul pentru gaming perfect, cel care-ți oferă confortul divin și te învăluie într-o experiență cyborg, se află chiar aici. AI SPATELE ASIGURAT!

Scaunul de gaming ROG Destrier Ergo este un model nou, complet învăluitor, cu un stil asemănător esteticii futuriste a unui cyborg, proiectat cu niveluri excepționale de ajustabilitate pentru a asigura un confort maxim în timpul jocului. Dispune de suport lombar pentru cap și de cotiere căptușite luxos, care au un mod special de ridicare destinat exclusiv jocurilor mobile. Există chiar și un panou acustic detașabil care te protejează de orice distragere a atenției pt. o imersiune captivantă în jocuri.

Așează-te în scaunul de gaming Destrier Ergo și pregătește-te de luptă – pentru că ai spatele asigurat! Pentru un astfel de scaun, fie că ți-l cumperi pentru a-ți petrece orele la birou, ori pentru a fi cel mai bun în gaming, tu știi că ai nevoie de poziția ideală, confortul divin și o adaptabilitate perfectă la corpul tău. Acest model nu este doar unul dintre cele mai bune din țară, ci din lume! Cumpără-l acum!

Cumpără în ofertă scaun de gaming Asus ROG Destrier Ergo:🥇 Distincția în Design și Inovație:

Atunci când alegi să-l cumperi, nu cumperi doar unul dintre cele mai bune scaune pentru gaming, ci și un model premiant. ROG Destrier Ergo de la Asus a fost desemnat de CES Innovation Awards în 2022, pentru designul său inovator inspirat din cyborg, având aspectul unui exoschelet cibernetic.

Cu ROG Destrier Ergo, designerii ROG au creat cel mai bun scaun pentru gaming, care a îmbrățișat și combinat esența sporturilor electronice cu ergonomia gândită pentru utilizator.
După numeroase prototipuri tipărite 3D, designerii au ajuns la forma finală a scaunului ROG Destrier Ergo, cu plasă respirabilă și cotiere din PU conturate pentru un confort excepțional și de lungă durată în timpul jocurilor maraton. Se adaptează la aproape orice formă sau mărime a corpului, datorită cotierelor reglabile pe înălțime, suportului lombar, împreună cu reglarea înclinării și a adâncimii – aceasta este, pe scurt, povestea din spatele acestui design inovator și câștigător al premiilor. Acest scaun este un produs avangardist, care poate fi asociat cu viitorul și cu tehnologia de ultimă generație, o realizare autentică „of the future.”

Scaun Gaming Asus ROG Destrier Ergo design cyborg

ROG Destrier Ergo Gaming Chair | Got Your Back! | ROG – Prezentare YT

Avantaje scaun gaming Asus ROG Destrier Ergo:

Unui scaun desemnat pentru a revoluționa experiența gamingului și lucrul la birou, se cuvin avantaje pe măsură.
Scaunul de gaming Asus ROG Destrier Ergo nu este doar o piesă de mobilier, ci o declarație de design și funcționalitate ce răspunde nevoilor jucătorilor profesioniști, amatori, și a celor care îl folosesc în cadrul muncii de zi cu zi.
Avantajele sunt multiple și variate, contribuind la o senzație generală incredibilă. Iată lista de avantaje care îl fac pe ROG Destrier Ergo alegerea de top a oricărui pasionat de gaming sau persoană în căutarea confortului și stilului suprem:

  • Fabricat din materiale de calitate superioară: Cu un cadru solid din aluminiu și tapițerie din plasă respirabilă Mesh și spumă PU, scaunul garantează rezistență și confort pe termen lung.
  • Reducere îmbunătățită a zgomotului și imersiune mai profundă: Panoul acustic detașabil asigură o experiență profundă în jocuri, blocând distragerile laterale.
  • Făcut pentru jocuri mobile: Cotierele ajustabile la 360° aduc brațele la înălțimea ideală pentru jocurile de pe dispozitivele mobile.
  • Potrivire perfectă: Ajustabilitatea extremă permite ca scaunul să se muleze perfect pe corpul tău, oferind o experiență ergonomică personalizată.
  • Tetieră reglabilă bidimensională cu rotire la 40°: Reglare flexibilă în două direcții pentru o adaptare la nevoile tale.
  • Suport lombar reglabil în două direcții: Reglarea verticală și adâncimea asigură un suport lombar perfect pentru ore întregi de confort.
  • Reglarea înălțimii și adâncimii scaunului și înclinarea spătarului: Adaptarea ușoară pentru a se potrivi diferitelor înălțimi și preferințe.
  • Cotiere reglabile tridimensionale: Cotierele pot fi ajustate în înălțime până la 14 cm și rotesc la 360°, pentru un confort suprem.
  • Cârlig ROG (suport curea din material textil): Ideal pentru suspendarea accesoriilor preferate, ținând totul organizat și la îndemână.
  • Montare facilă: Cu setul de elemente de asamblare inclus și manualul de instrucțiuni, montarea scaunului este o operațiune simplă și rapidă, fără a necesita experiență.

Asus ROG Destrier Ergo redefinește așteptările de la un scaun de gaming și birou, îmbinând calitatea materialelor cu funcționalități inovatoare și ajustabilitate supremă. Fie că ești un jucător pasionat sau îți petreci ore întregi la birou, această combinație excepțională îți oferă o experiență unică și confortabilă.

Unboxing si montare scaun Asus ROG Destrier Ergo Review Youtube:

Păreri scaun Asus ROG Destrier Ergo:

Foarte nou pe piața din România, Asus ROG Destrier Ergo a început să atragă atenția în ciuda faptului că nu a reușit să strângă încă multe recenzii, chiar dacă a înregistrat un număr mare de vânzări. Cu toate acestea, nu ați observat și voi că, în ultima vreme, mai toți vloggerii, youtuberii, cei de pe Twitch și așa mai departe, au început să utilizeze scaune cu design futurist? Mulți dintre ei au exact acest model. Asta ne dă deja niște semnale, așa că, cu siguranță, vom avea și noi recenzii în română în curând.
De ce să nu fii chiar tu primul?

De unde poți cumpăra scaunul Asus ROG Destrier Ergo?

Nu sunt mulți cei care-l comercializează momentan, însă, chiar și așa, îl poți cumpăra la un preț ieftin, profitând de oferte, reduceri, prețuri ieftine, promoții scaune gaming, Black Friday, sărbători și multe altele. Nu doar datorită ofertelor poți economisi câteva sute de lei bune, ci și prin simplul fapt că ai mai multe opțiuni din care poți să-l cumperi, astfel încât să beneficiezi de cele mai bune condiții și oportunități.

Magazine online cu prețuri ieftine:

Principalele opțiuni pe care le ai mereu la îndemână, sunt evoMAG, cu prețul cel mai ieftin în momentul actual, Vexio, eMAG și PC Garage. Un clic pe logo te duce cu-un pas mai aproape de un scaun perfect, la un preț redus – Asus ROG Destrier Ergo.

Cu reduceri de sărbători și promoții exclusive, a achiziționa scaunul gaming visat nu a fost niciodată mai ușor și mai accesibil.

Concluzie:

Dacă vrei să te simți ca un cyborg și să te integrezi într-o experiență avangardistă de gaming, Asus ROG Destrier Ergo este alegerea supremă.

Da, într-adevăr, ai putea spune, ”DAR COSTĂ O AVERE!”, și este adevărat, însă ne aflăm în fața unui model de top, gama PREMIUM, PREMIANT, o revelație în design și funcționalitate – un preț ridicat? Un lucru de înțeles până la urmă, dat fiind ceea ce oferă. 

Întruchipând înțelepciunea tehnologică și eleganța futuristă, acest scaun nu este doar un produs, ci o extensie a ființei tale într-o epocă unde gaming-ul este artă și stil de viață.

La ScaunGaming.Com, când vedem o ofertă excelentă pentru acest model, te sfătuim cu încredere să faci acest pas – spre un confort deplin, divin, total, în brațele unui scaun care redefinește sensul cuvântului ‘lux’ în acest fascinant univers – gaming.

Cumpara in oferta scaun gaming profesional Asus ROG Destrier Ergo:Rezumat
product image
Review
1star1star1star1star1star
Adauga Stelute
no rating based on 0 votes
Marca
Asus ROG
Numele produsului
Destrier Ergo
Pret
RON 4200
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări