Saltar al contenido

Scaun Gaming AKRacing – cele mai bune modele din 2021

Scaun Gaming AKRacing

Industria jocurilor este într-o evolutie constanta. Așadar, exista deja multe companii dedicate fabricarii scaunelor de jocuri, bazate pe designuri destul de similare cu scaunele auto ale mașinilor sport. AKRacing este fără îndoială unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial reușind să țină pasul cu noua moda și tehnologie în lumea fabuloasă a gamerilor.

Catalogul celor mai bune modele de scaun de gaming AKRacing 2021

Scaun Gaming AKRacing: Top 3 cele mai apreciate scaune din 2021

AKRacing pune la dispoziția jucătorilor un catalog extrem de bogat cu modele exclusive. Indiferent de modelul ales, ai achiziționat un scaun special creat pentru jucători. Iată lista cu cele 3 scaune de joc marca AKRacing cele mai apreciate ale acestui an:

1) Scaun Gaming AKRacing EX WILD CARBON

Tapițerie din material respirabil care oferă confort și bunăstare chiar și în cele mai fierbinți situații, plus functiile speciale, dar și înclinarea completă de 180 de grade fac din acest scaun o bijuterie. Funcția de balansare împreuna cu cotierele 3D fac și ele parte din multe alte avantaje ale acestui scaun.

2) Scaun gaming AKRacing California Napa Purple

Acest model este inspirat de orașul California însorit și strălucitor, acest scaun de joc fiind cea mai recentă completare a liniei de produse AKRacing. Un scaun perfect, așezat pe un cadru mic, dar rezistent, este perfect pentru tipurile de corp subțire. Scaunul de joc AKRacing California este un model exclusiv desăvârșit. În mod special, aceasta culoare mov/roz a scaunului, a facut ravagi încă de la apariția să, toate fetele dorindu-l în camera lor.

3) AKRacing Masters Series MAX

Acest model face parte din serie Masters a celor de la AKRacing, fiind o nouă completare a liniei de produse. Conceput pentru oameni mari și înalți, acest scaun combina cele mai apreciate modele de scaune de gaming AKRacing cu componentele XL. Cu un cadru puțin mai larg, și cu un mecanism îmbunătățit cu o capacitate de pana la 180 kg se adaptează perfect chiar și celor mai bine făcuți.

Pe langa acestre 3 excelente modele de scaun de joc, Brand-ul AKRacing are si alte modele disponibile in afara de acesta, precum: Overture, Nitro, Pro X, K7012, disponibile in diferite culor.

AKRacing: 20 de ani de experiența garantează acest brand

Aceasta marca sa înființat în anul 2001, incepand cu sporturile cu motor iar mai apoi extinzandu-se către mobilierul pentru jocuri. De la bun început, AKRacing deține propria fabrica acolo unde își fabrica propriile produse sub propria semnătură. AKRacing realizează 100% din proiectele sale, dezvoltarea produselor; testare și QA intern, controlând întreaga experiență a utilizatorului până la un punct pe care majoritatea celorlalte mărci nu si-l pot permite sau pur și simplu nu-l fac.


AKRacing este una dintre principalele mărci de scaune pentru jocuri de pe piața mondiala. Sunt scaune de o calitate enormă, cu costuri ajustate. Puteți găsi scaune înclinabile complet reglabile, astfel încât să puteți petrece ore întregi jucându-vă fără să vă faceți griji pentru fund sau spate.

Compania AKRacing oferă publicului larg una dintre cele mai bune opțiuni care pot fi găsite pe piață, în plus față de aceasta, calitatea este incontestabilă, deoarece sunt cele mai ergonomice, au o funcționalitate excelentă și datorită design-urilor lor inovatoare, se poziționează ca cel mai bine vândut brand de scaune de gamer. Reușind mari alianțe în Anglia cu echipe precum Team Dignitas, care lucrează în special în Counter-strike, Call of Duty și Command an Conquer, s-au făcut extrem de remarcati în lumea jucatorilor, însă principala calitate a acestei mărci ramane confortul și calitatea.

Avantajele scaunelor de joc AKRacing

Scaunele fabricate de brandul AKRacing sunt special făcute pentru a străluci la capitolul confort chiar și în timpul celor mai lungi și dificile sesiuni de joc. Numarandu-se printre cele mai bune scaune de jocuri pentru jucătorii de e-Sports, acestea vin deja cu cel mai bun și important review.

Sunt extrem de rezistente, iar toate materialele sunt de cea mai înaltă calitate.Cusaturile sunt de prima clasa, oferind exclusivitate. Fac parte din grupul select al scaunelor de joc premium.

Cumpara online orice model de scaun de joc AKRacing

Datorită internetului și a vitezei online, avem posibilitatea de a cumpara la preturi reduse cele mai apreciate scaune de joc în lumea jucatorilor profesionisti. De ce sa ne transformam în unul, cumparand cel mai bun scaun, în oferta, datorita marilor magazine online precum Altex, Emag, Flanco, Olx, pcgarage, Auchan, Ikea, Media Galaxy, si altele.

Magazin online cu cele mai bune scaune gaming din 2021

Insa, in urma unui studiu de piata facut, am constatat ca cele mai bune preturi din sector, pentru scaunele de gaming AKRacing, le gasesti in magazinul online al celor de la Devodep.

Recomandarea echipei ScaunGaming.Com

Datorita faptului ca ai da dispozitie o multime de tipuri si modele de scaune de gaming AKRacing disponibile online, pentru a-ti simplifica cat de mult posibil procesul de cautare al scaunului ideal, iti prezentam recomandarea noastra. Am selectionat acest scaun in functie de vanzarile avute, dar am tinut cont mai ales de feedback-ul clientilor. Si ce sa vezi, surpriza! Toti sunt multumiti si bucurosi de alegerea facuta.

Rezumat
Numele Articolului
Scaune de Gaming AKRacing
Descriere
Industria jocurilor este într-o evolutie constanta. Așadar, exista deja multe companii dedicate fabricarii scaunelor de jocuri, bazate pe designuri destul de similare cu scaunele auto ale mașinilor sport. AKRacing este fără îndoială unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial.
Autor
Configurare