Saltar al contenido

Scaun Gaming Razer Iskur: cel mai bun scaun de joc din 2021

Scaun Gaming Razer Iskur

Un scaun de joc ergonomic, conceput special pentru cei mai hardcore jucători, adaptandu-se perfect corpului dumneavoastre, datorita funcțiilor speciale, menite a-ti oferi o postura cat mai confortabilă. Atunci cand menținerea formei de joc este importantă, scaunul de gaming Razer Iskur este în orice moment pregatit sa-si pazeasca spatele. Un scaun de joc ce face parte din gama premium.

Caracteristici

Iată care sunt caracteristicile generale ale fabulosului Razer Iskur:

Dimensiunea roti: 60 mm

Greutate: 29 kgSistem de ridicare cilindric: cu gaz clasa 4

Sarcina maxima: 130 kg

Cotiere: 4D

Tetiera: reglabila

Perna lombara: reglabila

Spuma: spuma turnata de înaltă densitate

Suport: metalic

Material: piele ecologica

Rotire 360º

Spatar reglabil: pana la 139º

Culoare: negru

Lățime spătar: 74,5 cm

Înălțime spătar: 55.6 cm

Dimensiuni: 55,6 x 137 x 74.5

Avantaje

Suntem în fața unui scaun de joc cu adevărat unic în lumea jucatorilor profesionisti. Special creat pentru cei mai infocati jucători, Iskur vine cu o serie importantă de avantaje.

 • Premium: Razer Iskur este un scaun special, fabricat pentru exact pe placuri celor mai infocati jucatori.
 • Calitate: facand parte din gama premium al scaunelor de joc, componentele scaunului sunt de cea mai înaltă calitate.
 • Sistem ergonomic de suport lombar: Razer Iskur, spre deosebire de scaunele de joc clasice, reușește sa ofere suport total al spatelui în zona inferioară cu o pernă complet reglabila, care se aliniază perfect în cele mai importante zone ale coloanei vertebrale, asigurand confort maxim în timpul maratoanelor de joc.
 • Piele ecologica multi-strat: mult mai durabila decat pielea standar, mult mai plăcută la atingere, și totodată reușind sa ofere un design exclusiv datorită cusaturilor de calitate.
 • Spumă de densitate mare: avand perne de spumă cu o densitate foarte ridicată și pluș, datorită greutatii dvs. aplicate asupra scaunului se mulează perfect pe corp pentru a-l susține într-o poziție unică și comodă.
 • Cotiere 4D: acestea pot fi ajustate, înainte și înapoi, sus și jos, sau chiar rotite, pentru a găsi poziția perfectă.
 • Perne pentru cap: aceste perne au spumă cu memorie foarte densă, dar maleabila, care se mulează la forma capului pentru o doză sporta de suport și confort
 • Stabilitate: Baza robustă cu 5 brațe, și rotile de silicon oferta stabilitate maximă și o deplasare silentioasa.
 • Reglarea înălțimii: reglarea înălțimii se face datorită sistemului de gaz clasa 4 care funcționează excelent.
 • Rotire 360º: scaunul oferă posibilitatea invaratirii de 396 de grade.
 • Sanatate: acesta este punctul forte al acestui scaun fiind special creat pentru a-ti oferi confortul maxim chiar și în timpul cel mai lungi maratoane avand grija coloana ta vertebrală.
 • Ușor de asamblat: urmand cu atenție fiecare pas din schita cu instrucțiunile asamblării, nu vei avea nici o problema.

Scaunul de joc Razer Iskur este disponibil în doua culori: negru complet, ce inspiră eleganță și negru cu cusături verzi și logo verde, ce oferă exclusivitate desavarsita scaunului.

Sistemul de sprijin lombar de pe scaunul de joc Razer Iskur

Dacă te numeri printre iubitorii jocurilor, sau pur și simplu ești în profesionist, cu siguranța știi ca o poziție confortabilă și sanatoasa este unul din cele mai importante aspecte din timpul celor mai lungi maratoane de joc. Ce face diferit sistemul de sprijin lunar de pe Razer Iskur? Ei bine, acest sistem inovator dar extrem de eficient reușește să susțină complet coloana vertebrală pentru o poziție cât mai neutră și sanatoasa a acesta. Asta, pană la urma, îl face diferit față de toate celelalte.

Cum functioneaza sistem inovator de sprijin lombar de pe scaunul de gaming Razer Iskur?

Cu o postură stabilă bazată pe sistemul ergonomic de sprijin lombar al scaunului Razer Iskur, veți avea întotdeauna o pozitie perfect confortabila.

Care este poziția corecta în timpul utilizarii?

 • 1) Cap: așezat pe o pernă de cap cu urechile aliniate la umeri.
 • 2) Gat: păstrat în poziție neutră (adică să nu se îndoaie înainte / înapoi).
 • 3) Umeri și spate superior: așezați spătarul superior pe scaun, trageți omoplatii împreună și eliberati-l în poziție naturală.
 • 4) Brațe și coate: brațele pe cotieră, cu coatele îndoite la 90 până la 100 de grade.
 • 5) Spate inferior: zona lombara ar trebui să se sprijine confortabil împotriva sprijinului în timp ce stă în poziție verticală / ușor înclinată.
 • 6) Picioare și genunchi: picioarele ar trebui să se așeze pe podea, cu coapsele pe scaun și genunchii îndoiți la 90 de grade.
Scaun gaming razer iskur pozitia corecta

Scaun Gaming Razer Iskur: cum se asamblează?

Scaunul Iskuri vine cu absolut toate elementele necesare pentru asamblarea corecta a acestuia. Respectand cu atenția pașii, în decurs de cateva minute bune, scaunul este pregătit să-ți asigure spatele chiar și în momentele cele mai grele ale jocului. Echipa Scaungaming.com a pregatit cel mai bun Unboxing al scaunului pentru a-l putea vedea în toata splendoarea lui, și totodată, pentru a te ajuta în procesul de asamblare.

Unboxing scaun gaming Razer Iskur

Iata asadar, cel mai bun Unboxing pe care l.am gasit in imensul youtube. Așa cum în ziua de astăzi, datorită tehnologiei toți știm puțină engleza, video-ul este în engleza. Am considerat ca pe primul loc este calitatea, acestea fiind unul din motivele pentru care am ales acest video.

Vizionare plăcută!

Cumpara scaun gaming Razer Iskur în oferta la un pret accesibil

Avand in vedere ca este vorba de un scaun de joc care face parte din grupul select al scaunelor premium, pretul acestuia, pentru unii, poate fii putin cam ridicat. Însă, odată ce în probezi, realizam ca acest scaun face toți banii. Confortul, durabilitatea împreuna cu funcțiile speciale, te fac să le cumperi instant. Profita de ofertele marilor comercianți online de la noi din tara, și cumpara cel mai bun scaun de joc, la un pret ieftin, putem spune…

Concluzii finale asupra acestui scaun de joc

Scaunul de joc Razer Iskur este cu adevărat special și unic. Chiar dacă petreci multe ore în fata calculatorului, sau nu, acest scaun trebuie sa facă parte din viața ta. Noile tehnologii implementate, dar și faptul ca este extrem de confort și durabil, fac din acest model, un scaun de joc premium, dorit de orice jucător. Lucru dovedit, de absolut toate opiniile pozitive ale cel mai importanți jucători profesioniști mondiali.

Scaun gaming razer iskur wallpaper

Construit pentru a face fata anilor si anilor de leganare, invartire, ridicare și așezare, pregatit oricand sa-ti asigure spatele.

Sa cumperi online scaunul de gaming Razer Iskur nu a fost niciodată mai ușor

Suntem aici pentru a te ajuta, nu? Ei bine, datorită marilor magazine online, precum Altex, Emag, Flanco, Olx, pcgarage, Auchan, Ikea, Media Galaxy sau altele avem posibilitatea de a alege cel mai bun preț, adesea în oferta, pentru a economisi bani, dar în același timp, pentru a cumpara cel mai bun scaun de gaming.

Magazine Online Romania: Cele mai bune Scaune Gaming din 2021

Rezumat
product image
Review
1star1star1star1star1star
Adauga Stelute
5 based on 1 votes
Marca
Razer
Numele produsului
Iskur
Configurare